Κάλεσμα ΟμΜΙΚΡΟ για τη νέα χρονιά

Η γνώση είναι μέγιστο αγαθό και δύναμη. Έχοντας σαν βάση τον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Μικρόπολις, παραδίδουμε δωρεάν μαθήματα σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Δεν είμαστε φροντιστήριο, αλλά μια ομάδα ανθρώπων που αποφασίσαμε να διδάξουμε σχολική ύλη πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ξένες γλώσσες. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια απάντηση αλληλεγγύης σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά κυρίως μια προσπάθεια για την εδραίωση κοινωνικών, αυτόνομων, μη-εμπορευματικών δομών σε όλους τους τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της εκπαίδευσης.
Προσφέροντας τις γνώσεις μας σε ένα πλαίσιο αυτο-οργάνωσης, καλούμε όποιον/α επιθυμεί να μάθει ή πιστεύει ότι μπορεί να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια διδάσκοντας, να έρθει σε επαφή με τα μέλη της ομάδας.
Σάββατο 30/9 στις 18:00

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://mikropolis.gr/2017/09/24/%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac/