Επιστροφή σε Σύνδεσμοι

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος “adelante”

Adelante σημαίνει         

                    εμπρός…

Ο ελεύθερος κοινωνικός χώρος  “adelante” δημιουργήθηκε το 2005  πρωτοβουλιακά από φοιτητές,  με στόχο την αναπροσαρμογή των όρων κοινωνικοποίησης κι επικοινωνίας ανάμεσα σε μέλη της κοινωνίας όπως φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενοι κ.ο.κ.

adelante11384765441

Βαδίζοντας στα χνάρια αυτοδιαχειριζόμενων κοινωνικών κέντρων που έχουν λειτουργήσει σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, τo «Adelante» προσπαθεί να ενσαρκώσει μια ριζοσπαστική πνοή σε μια πόλη απομακρυσμένη από τις εξελίξεις. Μέσα από δραστηριότητες καλλιτεχνικού & εκπαιδευτικού χαρακτήρα, πολιτιστικές κι όχι μόνο εκδηλώσεις, ανοιχτές συζητήσεις, ελεύθερα μαθήματα κι ανοιχτές συλλογικές διαδικασιες, έχει στόχο την πολιτιστική, καλλιτεχνική και πολιτική ζύμωση, αλλά και  την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της αμφισβήτησης.

Ανεξάρτητο από κάθε είδους κηδεμονία, κομματικό προσανατολισμό και έλεγχο, με οριζόντιες, αμεσοδημοκρατικές δομές διαχείρισης, είναι ανοιχτός πόλος έλξης κάθε προβληματισμού, ελεύθερης σκέψης κι έκφρασης, με βασικό πάντα στοχο τη δραστηριοποίηση.

Aνοιχτά κάθε μέρα από τις 19:00 και μετά
Αγ.Γεωργίου 36(Κομοτηνή) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:00
e-mail: adelante@espiv.net

facebook

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://mikropolis.gr/%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%b9/%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%bf%cf%82-adelante/