Επιστροφή σε Δομές Μικρόπολις

Κουζίνα αντίπεινα

Η Κουζίνα του Μικρόπολις είναι μία δομή διατροφής που εντάσσεται σε μία γενικότερη απαίτηση  των καιρών μέσα σε συνθήκες καθολικής και όχι μόνο οικονομικής κρίσης .

Η δομή της κουζίνας απευθύνετε σε όλους εκείνους που βλέπουν να γίνονται αναλώσιμοι και βιώνουν όλο και πιο έντονα την επίθεση στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα τους, γιατί είμαστε με αυτόν τον κόσμο,  γιατί ανήκουμε σε αυτόν τον κόσμο.

scan1_20161125_005236Είναι μία ανοιχτή δομή χωρίς αφεντικά και υπαλλήλους. Λειτουργεί ενάντια στην λογική του κέρδους , με όρους ισότητας και άμεσης δημοκρατίας.

Η κουζίνα του Μικρόπολις όπως και το ίδιο το Μικρόπολις είναι πρόταση και εγχείρημα ταυτόχρονα που απευθύνεται ανοιχτά στην κοινωνία για να δημιουργηθούν ξι άλλες τέτοιες δομές, για να παρθούν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες

————————————————————————————————————–

Σερβίρουμε κάθε μέρα από τις 14:00 ως τις 24:00

εβδομαδιαίο menu : https://www.facebook.com/micropolisocialspace/

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://mikropolis.gr/%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%82/%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1/